Vervolgbijeenkomst regio Gouda

Twee zieken momenteel in ons eigen clubje: het was niet moeilijk om afgelopen week aan belangstellenden duidelijk te maken wat een broodfonds voor je kan betekenen.
Naast het ietwat zakelijke verhaal van De BroodfondsMakers wilde ik zelf vooral uitdragen dat een broodfonds behalve een leuk netwerk (ik heb zelf inmiddels met een paar leden heel plezierig zaken gedaan) ook een soort ‘familie’ van je wordt. Wij hebben als groep dan ook intensief ge├»nvesteerd in verbinding!

Verrassend genoeg waren er naast mensen uit de regio Gouda ook verschillende mensen van ver daarbuiten, een journalist en zelfs een broodfondslid van Ons Beleg uit Oudewater e.o. waar ze graag meer leden willen.
Niettemin is na afloop van de bijeenkomst afgesproken een nieuwe informatiebijeenkomst te plannen en hebben twee mensen zich aangeboden als trekker van dit tweede Goudse broodfonds. Geïnteresseerden kunnen aan Brenda Vink en Roelof Flierman een mailtje sturen. Zodra er 25 personen bijeen zijn gebracht, wordt er een datum geprikt, en het heeft er alle schijn van dat dat snel gaat lukken!

Martine Vecht
Voorzitter Kaas op Broodfonds

Reacties zijn uitgeschakeld